De logopediepraktijk is een allround praktijk die gespecialiseerd is in problemen met spraak en taal bij kinderen en stemproblemen bij volwassenen.

Mijn speciale interesse gaat uit naar kinderen met leesproblemen. Ik ben geregistreerd dyslexiebehandelaar en werk met kinderen die (nog) geen dyslexieverklaring hebben. Geven van voorschotbenadering in groep twee geeft mij veel plezier en voldoening.

U kunt ook terecht voor afwijkend mondgedrag, stotteren, chronische hoestklachten, slikklachten, afasie, dysartrie en hyperventilatie.

Geïnteresseerd in de mens achter de klacht schoolde ik mij in 1990 in de haptonomie in Doorn. Na de basisopleiding van twee jaar volgde ik de therapieopleiding van vier jaar en werk sinds 2003 als haptotherapeut en kinderhaptotherapeut. Ik kijk naar invloeden vanuit het karakter, het gezin en de levensgeschiedenis.

Naast het werk geniet ik van wandelen in de natuur en neem altijd mijn camera mee. Nieuwe landen verkennen en wat avontuur daarbij prikkelt mij. In de sport houd ik van competitie en uitdaging, liefst in teamverband.

Logopediepraktijk Elburg, al 33 jaar enthousiast in het werken met kinderen en volwassenen.